i Do – ten 2 five

Berikut lirik lagu berjudul “i do” dari ten2five:

On this night I wanna swear
I will always be there by your side
This I promise you babe
That I will always treat you right

Cuz so many men i know
You’re the one that I love so true
Every little thing you did to me
Nobody else can do

I do I do I do I do I do… love you
I do I do I do I do I do… need you
I do I do I do I do I do… think about you
There’s nothing that I want, but You…

Don’t keep the problem inside
Just tell me and we’ll try to fix it up
We’re gonna go through this together
I’ll be there for you anytime you want

Bukan maksud bajak, tapi saya dapet lagu ini di:

http://www.4shared.com/audio/KAP0Aute/i_do-ten_to_five.html?s=1

Profil tentang ten 2 five bisa dibaca disini:

http://id.wikipedia.org/wiki/Ten_2_Five

Buat yang pengen liat penampilan ten2five “live” bawain lagu ini,
berikut salah satu video yang berhasil saya temukan,
meskipun kualitas video-nya emang gak seberapa tenan😉



Menurut gw lagu ini ajibbbb bgt
...
kaLo s’day ada cowo yg sukses bikin saya klepek-klepek,
lagu ini adalah salah satu lagu yang bakal saya bawain buat dia..
(iya iya saya tahu suara saya gak bakalan ajibbbb vokalis ten2five,
tp saya pasti bawaainnya pake hati…. ahaha~~~)

i do!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: